Στην εταιρεία ”Μαρινάκης” συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους και κορυφαίους προμηθευτές οικολογικών προϊόντων, οι οποίοι κατέχουν τα πρωτεία στην πώληση ποιοτικών προϊόντων.

Τα υλικά ,λοιπόν, που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των επίπλων κουζίνας μας είναι τα ποιοτικότερα της αγοράς, εξασφαλίζοντας την άριστη αντοχή τους στο χρόνο. Η χρήση των υλικών μας γίνεται με περιβαλλοντική συνείδηση και με οικολογικά συστήματα εξοπλισμού. Τα υλικά μας συνδυάζουν διαχρονικότητα, καλαισθησία και άριστη ποιότητα. Η ποιότητα των επίπλων μας διασφαλίζεται με όλα τα σύγχρονα πιστοποιητικά που αφορούν την παραγωγή, τις τελευταίες τάσεις στο design, την εξυπηρέτηση των πελατών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των επίπλων, και ειδικότερα στα έπιπλα κουζίνας, μας τοποθετούν στη λίστα κατασκευαστών με την μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο, καθώς τα έπιπλα μας αποτελούν μοναδικό συνδυασμό εργονομίας και αισθητικής, εφόσον κατασκευάζονται από οικολογικά υλικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ένα κορυφαίο τελικό προϊόν επίπλων κουζίνας απαλλαγμένο από κάθε φύσης χημικές ουσίες, έτσι ώστε να μην περιέχουν καρκινογόνες ουσίες, επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Μην ξεχνάτε ότι τα χημικά επιβαρύνουν την υγεία μας!

Στην ”Μαρινάκης” προσέχουμε το διαταραγμένο περιβάλλον και προσπαθούμε να συμβάλουμε στην οικολογική Δόμηση. Για ορισμένα δομικά υλικά, μεταξύ των οποίων και τα Έπιπλα Κουζίνας, παρέχεται σήμερα και κάποιο είδος οικολογικής σήμανσης, η οποία δίνει στον καταναλωτή ορισμένα εχέγγυα για την περιβαλλοντική φερεγγυότητα του προϊόντος. Διαθέτουμε προσφορές, οι οποίες θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! Ποτέ ξανά μια κουζίνα δεν ήταν τόσο προσιτή! Και μην ξεχνάτε, στη ”Μαρινάκης” είμαστε εδώ πάντα για εσάς!