Όσο χειμωνιάζει, τόσο περισσότερο θέλουμε όλοι μας να καθόμαστε στο σπίτι και να το απολαμβάνουμε. Η κουζίνα είναι ένας χώρος που περνάμε πολλές ώρες της ημέρας και ένας χώρος που μοιραζόμαστε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Γι’αυτό και σας έχουμε υπέροχες ιδέες για να την ανανεώσετε και να τη μεταμορφώσετε εύκολα και (πάνω από όλα) οικονομικά:

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΥΦΟΣ: Αν σας αρέσουν οι απλές γραμμές, οι καθαρές και τακτοποιημένες κουζίνες μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας να αδειάσετε τους πάγκους, ώστε να δώσετε την αίσθηση της λιτότητα και της απλότητας.

ΜΠΙΣΤΡΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΤΥΛ: Αν σας αρέσει ένα πιο bistro στυλ στην κουζίνας σας χρησιμοποιήστε πιο σκούρα χρώματα, βγάλτε τους πάγκους, τα μπουκάλια του κρασιού και διακοσμείστε τα κολονάτα ποτήρια σας.

ΧΡΩΜΑ: Αν αγαπάτε πολύ ένα χρώμα, παίξτε με τις διάφορες αποχρώσεις του σε όλα τα είδη, από το χρώμα στον τοίχο και τα πλακάκια σας, μέχρι στον πάγκο, στα κουζινικά είδη και τα υφάσματα.Βάλτε χρώμα στις συσκευές σας! Τολμήστε να αγοράσετε ένα κόκκινο μίξερ ή μια χρωματιστή μηχανή του καφέ. Βάλτε σε ωραία βαζάκια τα μπαχαρικά σας. Τα αρωματικά φυτά είναι απαραίτητα τόσο στη μαγειρική, όσο και στον πάγκο σας! Διακοσμήστε με μια ξύλινη επιφάνεια κοπής, αν το επιτρέπει το μέγεθος της κουζίνας σας.

ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ: Αν είστε λάτρης του καφέ μπορείτε να κάνετε μια ωραία γωνία ειδικά αφιερωμένη σε αυτό.
Διαλέξτε ,λοιπόν, μία από τις παραπάνω επιλογές και διαμορφώστε την κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν.

Έτσι, θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι και η κουζίνα σας θα δείχνει πιο όμορφη από ποτέ!